THE MELTING BODY

vertraging, verzachting, verbinding, versmelting

Op 1 en 2 oktober 2022 spelen we op de Nederlandse Dansdagen. Klik hier voor informatie.

Sinds februari 2020 hebben wij gewerkt aan The Melting Body, een onderzoek naar vertraging, verzachting, verbinding en versmelting.

The Melting Body is een symbolisch werk, het representeert zachtheid in tijden van hardheid, liefde in tijden van angst, aanraking in tijden van afstand, verbinding in tijden van eenzaamheid en het vermogen om te luisteren in tijden van polarisatie.

The Melting Body bestaat uit een nieuwe dans/beweeg methode, genaamd The Melting Body Method, en een kunst/danswerk genaamd The Melting Body.

The Melting Body is flexibel, het past zich aan, versmelt met zijn omgeving. The Melting Body is een levend organisme, het groeit, ontwikkelt, verandert constant van vorm. We hebben The Melting Body onderzocht en getoond in huiskamers, dansateliers, theaters, binnen en buiten.

Deze zomer beweegt The Melting Body zich door heel Nederland, in een nationale tour langs alle 12 provincies, op 36 pleinen, in grote steden en kleine dorpjes, als een symbool van verbinding: The Melting Body moves National.

The Melting Body is niet gesubsidieerd en non-profit.
The Melting Body is onze gift aan jou. 
Onze gift aan jou, omdat wij geloven in een gift-gemeenschap.

Als je zelf ook de behoefte voelt om te geven zijn donaties welkom. Op deze manier kunnen we The Melting Body blijven geven aan gemeenschappen door heel Nederland en daarbuiten.

try-out 2020

© The Melting Body. Anne-May de Lijser | KVK 55815286