THE MELTING BODY METHOD

smelten op celniveau

The Melting Body Method is geboren vanuit een verlangen om een helende dans/bewegingstechniek te ontwikkelen, een methode die het lichaam letterlijk meer heel maakt. Anne-May heeft als professioneel danser vaak ervaren hoe haar werk schadelijk kan zijn voor het lijf en hoe het blessures in de hand werkt. Terwijl dans in essentie juist een enorme helende kracht in zich heeft. Omdat blessures zo alomtegenwoordig zijn in de danswereld, wilde zij een methode ontwikkelen die het lijf niet verder kapot, maar juist heel maakt.

Met drie professionele dansers en een muzikant begon zij het onderzoek van The Melting Body methode in februari 2020. Het is een lopend onderzoek naar hoe we kunnen vertragen en verzachten. Hoe we kunnen smelten in ons eigen lichaam, in elkaar en onze omgeving. Het onderzoekt hoe we kunnen smelten tot op celniveau, alsof we de liefde bedrijven met onze omgeving en hoe we vanuit deze staat van eenheid en zachtheid kunnen bewegen zonder obstructie. 

De methode is ontwikkeld om zowel alleen als in partner vorm te beoefenen. Het brengt je in een diepe meditatieve staat.

Anne-May geeft regelmatig workshops in deze methode. Voor meer informatie kun je e-mailen naar: move@themeltingbody.com

The Melting Body Method is niet gesubsidieerd en non-profit. 

The Melting Body is onze gift aan jou. 

Onze gift aan jou, omdat wij geloven in een gift-gemeenschap. 

Als je zelf ook de behoefte voelt om te geven zijn donaties welkom. Op deze manier kunnen we het onderzoek van The Melting Body Method blijven doorzetten en blijven delen.